fejlec logo magyar    english   

A GRAF korai hibridünket több éve sikerrel forgalmazzuk, mely kiváló hozammal rendelkezik. Termésével a legjobbak között szerepel! 2010-ben az 1. helyen végzett a minősítő kísérletekben. Azóta is a legjobbak közt található a vizsgált fajták közt.

Korai virágzású. Olajhozama magas. Gyors a kezdeti fejlődése és kiváló a betegség ellenállósága. Kifejezetten ellenáll Phoma és Sclerotinia fertőzés ellen. Ősszel gyorsan fejlődik, ezért a késői vetést is jól tolerálja.

Tavasszal igen jó a regenerálódó képessége. Termete közepes, szára stabil. Magpergésre nem hajlamos. 2016-ban 16%-kal haladta meg a demo kísérletek átlagát!

A CLARUS korai érésű hibrid. Kiváló magtermő-képességéhez további előnyös tulajdonságok párosulnak. Ezek közül kiemelkedik a rendkívül jó szárszilárdsága.

Betegségek közül Sclerotinia ellenállóképessége kitűnő, de Phoma fertőzés ellen is igen jól ellenáll. Középmagas termetű. Virágzása és érése korai.

Őszi fejlődése erőteljes, ezért késői, szeptember 10. körüli vetésre is alkalmas.

A HYCOLOR kiváló magtermőképességéhez magas olajtartalom párosul. Középkorai virágzású és érésű hibrid. Erős gyökérzete van, aminek következtében a száraz termőhelyi körülményeket is jól bírja.

Erős a kezdeti fejlődése és a tél végi regenerálódó képessége. Bírja a hideg, kemény telet. Betegségek közül Phoma ellenálló képessége kitűnő, de Sclerotiniás fertőzés ellen is igen jól ellenáll.

Középmagas termetű. Viszonylag késői, szeptember 10. körüli vetésre is alkalmas.

A LABRADOR fajtarepce a piaci bevezetése óta érés- és fajtacsoportjának egyik legjobbika. Intenzív technológiával hibrid szinten teljesítő, magas olajter¬mésű. Beltartalmi mutatói jók, rendkívül alacsony glükozinolát- és erukasavtartalom jellemzi.

Termete közepes. Magas termést hordozó állománya sokszor hajladozik a termés nagy súlya miatt, de szára rendkívül stabil.

Viszonylag késői virágzása ellenére érése gyors és egyenletes, magpergésre nem hajlamos.

 

 

 

 

logo szurke © 2019 LAJTAMAG Mezőgazdasági Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. ÁSZF  
Cím: 9246 Mosonudvar, Bereki u.1.  
Telefon: +36 96 578 280  ● Fax: +36 96 578 288 ● e-mail: Impresszum  
facebookyoutubeinstagram Jogi nyilatkozat  
Oldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.