fejlec logo magyar    english   

nagy nikoletta2017. augusztus 11-én került megrendezésre a VIII. Levéli Veterán traktor találkozó és családi nap keretein belül a „Gazdaképző Ujhelyi Imrére emlékezve” címet viselő Szakmai nap, melyen cégünk is képviseltette magát.

A helyi gazdálkodók új információkat kaphattak a klímaváltozás súlyosságáról, az egészséges élelmiszerek nyomon követéséről, a legújabb technológiák alkalmazásáról a mezőgazdaságban, illetve a legújabb zöldtrágya keverékek alkalmazásáról. A szakmai nap további előadásaiból kiderült, hogy miért előnyös az akkumulátoros technika alkalmazása a parkgondozásban, milyen pályázati lehetőségek biztosítottak még az év hátralévő részében és milyen egy igazi Panarella és San Pietro sajt.

A szép számban összegyűlt hallgatóság igen élvezte a kicsit gyakorlatias és interaktív előadásban ismertetett zöldtrágya keverékek alkalmazásainak lehetőségeit. A termékminták segítségével megfoghatóvá vált keverékek és a hozzájuk kapcsolódó képek és magyarázatok segítették a gazdálkodókat elhelyezni a helyes vetésforgóban alkalmazható zöldtrágya növényeket. De nem csak a növénytermesztők kaptak választ arra, hogy melyik kultúra után milyen köztesnövény alkalmazható a legjobban, hanem a méhészek is találtak számukra megfelelő kombinációkat, illetve növényeket.

Reméljük, hogy jövőre is hasonló sikereket érhetünk el előadásunkkal és termékbemutatónkkal.

logo szurke © 2019 LAJTAMAG Mezőgazdasági Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. ÁSZF  
Cím: 9246 Mosonudvar, Bereki u.1.  
Telefon: +36 96 578 280  ● Fax: +36 96 578 288 ● e-mail: Impresszum  
facebookyoutubeinstagram Jogi nyilatkozat  
Oldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.