fejlec logo magyar    english   

A kezdetektől napjainkig

A Lajtamag Kft. 1991 decemberében alakult és 1995 tavaszán vált teljes egészében magántulajdonúvá.
 
  • Tevékenységi körünk kezdettől fogva vetőmag termeltetés és feldolgozás volt.
  • Napjainkig folyamatosan bővülő termelői kapcsolatokat építettünk ki Magyarország egész területén.
  • 2009 évben – cégünk mintegy 300 partnerrel fenntartott kapcsolata alapján a szerződött termőterületeink megközelítették a 12.000 hektárt.
  • Az évek során folyamatos technikai fejlesztéseket és raktár bővítéseket hajtottunk végre, ezek eredményeként jelenleg 8.000 tonna aprómag, és 2.000 tonna kalászos vetőmag feldolgozása és annak tárolása az évi kapacitásunk.
  • Ezzel a korszerű tisztító és szárító rendszerrel lehetővé vált a magas minőségi igényekkel megjelenő külföldi partnereink –  a vetőmagpiac meghatározó német, osztrák francia és holland vetőmagos cégek –  színvonalas kiszolgálása is.
  • Magyarországi partnereinknek nem csak termelési lehetőséget biztosítunk, hanem az általunk előállított vetőmagokat is kínáljuk. Ilyen irányú forgalmunk meghatározó részét teszik ki: a kalászos vetőmagvak, a repce vetőmagvak és egyéb aprómagvak.
  • A cégünk folyamatosan nyújt be pályázatokat ill. egyetemekkel és kutató intézetekkel közösen folytatunk innovációs fejlesztéseket a durum búza és zöldtrágya növények termesztése és használata témájában.
 
shapeimage 2
Az irodaépület
 
shapeimage 3
A 8000 tonna tárolókapacitású új raktár
 
Püski silótornyok
  Impresszum © 2017 LAJTAMAG Mezőgazdasági Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. ÁSZF  
Cím: 9246 Mosonudvar, Bereki u.1. ● Telefon: +36 96 578 280  ● Fax: +36 96 578 288 ● e-mail: info@lajtamag.hufacebookyoutubeinstagram

Jogi nyilatkozat