fejlec logo magyar    english

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Vállalati innováció a Lajtamag Kft-nél

2012. 07. 25.

A „vállalati innováció támogatása” című pályázati kiíráson a Lajtamag Kft. 20 623 752 forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert

Cégünk 2011. I. negyedévében kezdte meg az „Új rádió-frekvenciás azonosításon (RFID) alapuló áruazonosítási zárt létesítményen belüli helymeghatározó és készletnyilvántartó megoldás prototípusának kifejlesztése” elnevezésű projekt végrehajtását, melyet 2012. júliusában zártunk.
A projekt keretei között beszerzésre került több számítástechnikai berendezés, valamint 2 db kézi RFID olvasó eszköz.
A pályázat keretei között beszerzett eszközök lehetőséget teremtenek cégünk tevékenységének fejlesztésére, a mezőgazdasági munkafolyamatok lényeges lerövidülésével, hatékonyabb raktárkészletezést tesznek lehetővé, hiszen a rádió-frekvenciás technológia bevezetésével emberi beavatkozás nem szükséges, így biztosítva a mezőgazdasági cégek számára a raktárkészlet irodából történő menedzselését.
A beszerzett eszközökkel nemcsak a hazai piac igényeinek kívánunk megfelelni, hanem igyekszünk megteremteni a külföldi értékesítés lehetőségeinek alapjait is. Mindezek hosszú távon is hozzájárulhatnak cégünk sikeres gazdasági növekedésének biztosításához.

A valamivel több, mint 45 millió forint összköltségű projekt 45,82 %-os támogatási arány mellett a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) 1.3.1-10/A pályázatán nyert több, mint 20 000 000 Ft támogatást.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

lajtamag uszf

logo2 uszt lablec

arlista

zoldtragya